Aleksander fikk Drømmestipendet

Det ble utdelt tre drømmestipend til Finnmark i år. Vadsøværingen Aleksander Døvle var en av de utvalgte og får dermed 10.000 kroner som han kan bruke til å forfølge sin musikalske drøm. Dette måtte kulturskolen og Vadsø kommune selvsagt feire med en egen tilstelling på rådhuset.
Det var en litt overrasket Aleksander som kom inn på Bystyresalen til utdelingen. Kulturskoleleder Sissel A. Myhre hadde i forkant opplyst ham at han skulle spille på et kommunalt arrangement, men ikke at det var en feiring av ham selv. Inne i bystyresalen ventet familie og venner og representanter fra kulturskole, Finnmark kulturskoleråd og Vadsø kommune. Varaordfører Otto Strand holdt en tale og gratulerte prisvinneren og ønsket ham lykke til videre i musikkarrieren. Selve utdelingen av prisen ble foretatt av Arne Leikvoll fra Finnmark kulturskoleråd. Etter dette var det feiring med kaker, kaffe og brus.
 
For Aleksander er yrkesvalget videre relativt klart: -Drømmen er helt klart musikk. Det å spille musikk er helt magisk for meg, og dessuten er det ingenting jeg liker bedre. Jeg spiller og har spilt i mange ulike sammensetninger som korps, storband, i eget band som heter «Well Plaid», ulike ensembler, og som solist. Alle disse opplevelsene kaller på meg, og jeg vet at livet mitt ikke er komplett uten musikken, sier Aleksander selv i søknaden om Drømmestipendet.
 
Vi gratulerer Aleksander Døvle med Drømmestipendet og håper at vi får høre mye mer fra den talentfulle musikeren i fremtiden.
 

På bildet: Varaordfører Otto Strand, Drømmestipendvinner Aleksander Døvle, Kulturskoleleder Sissel A. Myhre og Arne Leikvoll fra Finnmark kulturskoleråd.
 

Aleksander Døvle med venner som deltok i feiringen på rådhuset.

Her kan du høre Aleksander Døvle spille:

Sist endret av Arne Lindbach, 13-05-2016
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik