Kulturprisen 2015 til Harald Devold

Det var fullsatt på ærverdige Vårbrudd da årets kulturpris ble utdelt den 28. november 2015. Som alltid var det knyttet stor spenning til hvem formannskapet hadde funnet verdig til å motta årets pris.
Som oppvarming til den store prisutdelingen stilte OmSåKor med blant annet en fengende komposisjon av ulike hits fra Abba.
 
Da ordføreren kunngjorde at årets pris gikk til Harald Devold sto jubelen i taket. Det var ingen tvil om at formannskapets valg hadde bred støtte blant publikum og at valget var populært. Ordfører Hans-Jacob Bønå viste til Devold sin brede innsats i blant annet Vadsø Storband, Musikk i Finnmark , talentutvikling og Ung Scene. I tillegg til dette er det nesten ikke mulig å liste opp alle de prosjekter og scener hvor prisvinneren har deltatt i løpet av sin tid som Vadsøværing.
 
Silje Arvola og Erling Arvola Devold mottok prisen på vegne av Harald Devold og leste opp en takk fra kulturprisvinneren som etterpå fikk stående applaus fra publikum.
 
Vadsø kommune gratulerer Harald Devold med kulturprisen 2015.
 

Ordfører Hans-Jacob overrakte prisen til Erling Arvola Devold og Silje Arvola som mottok prisen på vegne av Harald Devold. Prisen består av et diplom og 10.000 kr.
 
 

Sist endret av Arne Lindbach, 30-11-2015
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik