Årets Ildsjelpris til Vadsø

Riksteateret har kåret Hill Carstens til årets ildsjel. Prisvinneren ble offisielt annonsert på riksteaterets arrangørseminar i Oslo 19. august. Carstens har i flere år arbeidet med Riksteaterets arrangement i Vadsø kommune og har i løpet av denne perioden sterkt bidratt til at kommunen fremdeles står på spilleplanen. I løpet av de fire siste årene har det vært en betydelig vekst i antall teaterbesøk i byen, noe som kan tilskrives det arbeidet Carstens har gjort.
Det ble avholdt en liten seremoni for Hill på hennes tidligere arbeidsplass på Servicekontoret og Rådmann Jens Betsi overrakte blomster og diplom. Han takket i sin tale Hill for innsatsen og fremhevet at dette er en arbeidstaker som har gjort mer enn det som har vært forventet av henne og at hennes innsats har krevd arbeid også på fritiden. Det er med andre ord en betydelig arbeidsinnsats og serviceinnstilling som ligger bak denne prisen.

Riksteaterets informasjonssjef Helge Rekdal begrunner prisen med at hun gjennom en årrekke har sørget for teknisk og praktisk tilrettelegging for Riksteatrets turneer, på en forbilledlig måte.  Hun nøyer seg heller ikke med kun å oppfylle krav og nødvendige forberedelser, hun sørger alltid for betydelig ”ekstraservice”.  Hill hjelper til med alt, kjører sightseeing i by og omland og dermed hjelper våre folk til å bli bedre kjent med spillestedet, arrangerer krabbesafari, deltar alltid på premierefester; ofte medbringende en oppmerksomhet til ensemblet, sier Rekdal.

Riksteatret er avhengig av gode og engasjerte arrangører, hvilket også gir seg klare utslag på publikumsoppslutningen.  Vi gleder oss alltid til å spille i Vadsø, og ser frem til et fortsatt godt samarbeid, avslutter Rekdal.
 
 


Sist endret av Arne Lindbach, 03-09-2009
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik