Utdeling av kreativitetsprisen 2012

Det ble virkelig feststemning på Melkevarden skole da arrangementskomiteen for Verdensdagen for psykisk helse fikk sin kreativitetspris.
Kreativitet var det også blant elevene fra 4b på Melkevarden skole som arrangerte en kulturtime før selve prisen ble delt ut. Med flotte sanger, opplesninger, vitser og dans varmet de opp publikum til den store finalen – prisutdelingen.
Rikke Phillipi, prosjektleder for Verdensdagen for psykisk helse, trakk frem komiteens evne til å tenke tverrfaglig, nytt og annerledes som en viktig begrunnelse for at Vadsø fikk denne flotte prisen. Ballongslippet med 800 fargerike ønskeballonger ble lagt merke til, også utenfor Vadsø.

Marie Varsi Pedersen tok imot prisen for arrangementskomiteen som også bestod av Tone Persen, Solveig Methi, Edel Reisænen og Einy Pedersen.


Melkevarden skole har kulturtime hver uke. Da får en klasse ansvar for å fremføre kulturelle innslag for de andre elevene og foreldre. Klasse 4b sjarmerte med flotte sanger og glade dansetrinn.


En fullsatt sal sang med på sangen "Vi". Fantastisk stemning både blant publikum og klasse 4b på scenen.
 

Rikke Phillipi fra Verdensdagen for psykisk helse trakk frem nytenkning og tverrfaglighet som viktige grunner til at Vadsø fikk prisen for 2012.
 

 Marie Varsi Pedersen var både glad og stolt for prisen som arrangementskomiteen fikk.
 

 Marie Varsi Pedersen og Rikki Phillipe med kreativitetsprisen for 2012.

Sist endret av Arne Lindbach, 24-09-2013
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik