Fair play dagen på Sentrum skole.

Vi tar avstand fra vold, mobbing og rasisme. Vi ønsker å inkludere alle, og gir derfor rødt kort til vold, mobbing og rasime. Gjennom hele uke 8 hadde Sentrum Skole fokus på å vise fair play.
Fair play er mer enn gule og røde kort. Det handler om hvordan vi oppfører oss mot hverandre, både på og utenfor banen eller i klasserommet. Alle klassene har vist god fair play ånd både i klasserommet, skolegården og som her på avslutningsdagen i Varangerhallen fredag 22.februar.  Det ble spilt fotballkamper hele dagen og før hver kamp var det innmarsj med hymne og alle spillere visste rødt kort til vold, mobbing og rasime.  Mottoet vårt var at: " vi ønsker å inkludere alle. Vi tar avstand fra vold, mobbing og rasisme. Vi gir derfor rødt kort til vold, mobbing og rasime".  Alle deltakere, både barn og voksne hadde en flott dag i hallen.  I tillegg til fotballkampene hygget elevene seg med både kafe og musikk.
 
 
Som en oppsummering av uka må vi si at alle elevene har vist en meget god fair play ånd der verdier som inkludering, respekt, likeverd og toleranse har vært i fokus. Dette var i høyeste grad også gjeldende på turneringsdagen i Varangerhallen. Alle var vinnere med sitt bidrag til Fair Play. Finskgruppa bidro også til at alle fikk seg en god matbit gjennom sitt kafearrangement.
 
Arr.ansvarlig var Ken Magne Johansen.

Under finner du noen bilder fra dagen.


Elevene viser rødt kort før kamp.


Sekretariatet


Noen elever laget dusker til å heie på sitt lag.


Den tradisjonelle kampen mellom skolens lærere og elevene på 7.trinn startet også med at alle spillere viste rødt kort til vold, mobbing og rasisme.  Kampen endte forøvrig 2-1 til elevene. Et resultat som elevene og en fullsatt tribune satte meget stor pris på da lærerlaget har vunnet de siste årene. Gratulasjoner til elevene.

Sist endret av Arne Lindbach, 15-03-2013
 
 
Kontakt oss

 
 
 
 
 
 
Politiske møter
 
Hurtigvalg
 
Offentlige nettsider
 
Vadsø kommune - 78 94 23 00 - postmottak@vadso.kommune.no - Postboks 614 - 9811 Vadsø
Ansvarlig redaktør: Jens Betsi - Nettredaktør: Arne Lindbach - Nettløsning Avento CMS - Design Havnevik